• Τηλ. 210.4316245
  • Email: info@protalumil.gr
  • Διεύθυνση: Λ. Σαλαμίνος 125, Κερατσίνι

ΣΗΤΕΣ PROTALUMIL

σήτες ανοιγόμενες αλουμινίου κερατσίνι

ΣΗΤΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ

Κατασκευασμένες από προφίλ αλουμινίου. Είναι ιδανικές για εξώπορτες και μπαλκονόπορτες. Συναρμολογούνται με μεταλλικές γωνίες σύνδεσης για κοπές 45 μοιρών.

σήτα κάθετης κίνησης κεταρσίνι

ΣΗΤΑ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, νεόδμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων, πόρτων, παραθύρων και μπαλκονόπορτων αλουμινίου. Η κάθετη σήτα είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για μπαλκονόπορτες. Μπορούμε να καλύψουμε μεγάλα ανοίγματα έως 3 μέτρα πλάτους λόγω του ενισχυμένου άξονα (με πολλαπλές νευρώσεις) περιτυλίγματος πανιού.

ΣΉΤΑ ΠΛΙΣΣΕ

ΣΗΤΑ ΠΛΙΣΣΕ

Η σήτα πλισσέ PLISSE, είναι ιδανική για χρήση σε κατοικίες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος για κάθε επαγγελματικό χώρο. Με πλευρικό σκοινάκι, κάτω συρματόσχοινο, καδένα πάνω κάτω κτλ.

σητα σταθερη

ΣΗΤΑ ΣΤΑΘΕΡΗ

Η σταθερή σήτα είναι ένα πλαίσιο σήτας για παράθυρα που δεν είναι απαραίτητο το άνοιγμα της σήτας (π.χ. παράθυρο μπάνιου, αποθήκης κ.τ.λ.)

συρόμενη σήτα

ΣΗΤΑ ΣΥΡΟΜΜΕΝΗ

Η συρόμενη σήτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ανοίγματα πόρτας αλλά και παράθυρου. Είναι ιδανική για περιπτώσεις με περιορισμένο χώρο, καθώς χαρακτηρίζεται για το λεπτό προφίλ της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ