ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ | PROTALUMIL

Η εταιρία Protalumi, πρωτοπόρα στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου από το 1965, δημιουργεί συστήματα αλουμινίου νέας γενιάς και κατασκευές κορυφαίας ποιότητας. Εφαρμόζει το πρότυπο CE στα κουφώματα αλουμινίου και παράλληλα δίνει 5 χρόνια γραπτή εγγύηση στις εφαρμογές που κάνει.

Διαθέτει μηχανήματα νέας τεχνολογίας και εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να διασφαλιστεί οτί το αποτέλεσμα των εργασιών θα ικανοποιήσει απόλυτα.

Είναι επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρίας Etem στην Νίκαια και συνεργάζεται και με άλλα κορυφαία ονόματα του κλάδου όπως την Exalco, την Alumil, την Europa και άλλες.

Εκτός από τα κουφώματα αλουμινίου, θα βρείτε κάγκελα αλουμινίου, μεταλλικές κατασκευές, πάνελ αλουμινίου, πόρτες ασφαλείας και εσωτερικές και πολλά άλλα.

ενεργειακά κουφώματα νίκαια

Ενεργειακά Κουφώματα

Τα ενεργειακά κουφώματα είναι μια τεχνολογία που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια με σκοπό την εξάλειψη της ενεργειακής απώλειας.

Τα ενεργειακά ή αλλιώς θερμομονωτικά κουφώματα μπορούν να κατασκευαστούν από προφίλ αλουμινίου με πολυαμίδιο είτε από προφίλ pvc, και τα τζάμια τους είναι ενεργειακά.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να πετύχουμε εως και 50% μείωση της απώλειας θερμότητας.

Η εταιρία Protalumil κατασκευάζει και τοποθετεί ενεργειακά κουφώματα στις χαμηλότερες τιμές στην Νίκαια.

Τα Προϊόντα μας.

ανοιγομενα συστηματα αλουμινιου

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Προσφέρουμε μία ευρεία συλλογή προφίλ σε ίσια και πομπέ γραμμή προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις της παραδοσιακής και της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Οι πόρτες και τα παράθυρα πρέπει να αφήνουν το φως και τον ήλιο να μπαίνει στο κτίριο, πρέπει να είναι ανθεκτικά ώστε να εξασφαλίζεται μακροχρόνια λειτουργικότητα με ελάχιστη χρήση ορατών πλαισίων.

συρόμενη σήτα

ΣΗΤΕΣ

Σήτες όλων των τύπων για κάθε ανάγκη και περίσταση. Σήτες ανοιγόμενες, σταθερές, κάθετης κίνησης, πλισσέ κτλ.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Υψηλές προδιαγραφές παραγωγής που πιστοποιούν τα προϊόντα μας στην κλάση 3 και 4 όσον αφορά την ασφάλεια, προσφέρουν ηχομόνωση και πυρασφάλεια

Επισκεφτείτε μας στην έκθεσή μας στην Νίκαια, ώστε να δείτε από κοντά όλες τις λύσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε για τις ανάγκες της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Φροντίζουμε να έχουμε πάντα τις πιο νέες τεχνολογίες και τάσεις, στις χαμηλότερες τιμές.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ